Текст песни Sting "Shape Of My Heart" He deals the cards as a meditation And those he plays never suspect He doesn't play for the money he wins He doesn't play for respect He deals the crads to find the answer The sacred geometry of chance The hidden loaw of a probable outcome The numbers lead a dance
I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart
He may play the jack of diamonds He may lay the queen of spades He may conceal a king in his hand While the memory of it fades
I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart
And if I told you that I loved you You'd maybe think there's something wrong I'm not a man of too many faces The mask I wear is one Those who speak know nothing And find out to their cost Like those who curse their luck in too many places And those who fear are lost
Evanescence - Hello Playground schoolbell rings, again Rainclouds come to play, again Has no one told you she's not breathing ? Hello, I'm your mind, giving you someone to talk to...Hello... If I smile and don't believe Soon I know I'll wake from this dream Don't try to fix me I'm not broken Hello, I'm the lie living for you so you can hide... *Don't cry...* Suddenly I know I'm not sleeping Hello, I'm still here, all that's left Of yesterday...
Песня "Максим - отпускаю" Я не могу дышать мне не видно неба Я не могу понять был ты или не был Ветром по волосам,солнце в ладони Твоя... Красные облака вечером дарят в спину Я с тобой так легка я с тобою красива Бешанно так в груди Бьеться сердце твое Отпускаю и в небо Улетает желтыми листьями Наше прошлое лето С телефонными глупыми письмами Отпускаю и слезы Высыхают на ресницах Но как же синие звезды Нам с тобой могли присниться Рано еще ни будь поздно уже поверить Я не могла любить я не могла измерить Месяцы за окном солнце в закатах с тобой И отпускаюсь вниз и поднимаюсь в небо Я не могу понять был ты или не был В сотнях ночных дорог ты остаешься со мной Отпускаю и в небо Улетает желтыми листьями Наше прошлое лето С телефонными глупыми письмами Отпускаю и слезы Высыхают на ресницах Но как же синие звезды Нам с тобой могли присниться Я не могу дышать мне не видно неба Я не могу понять был ты или не был Ветром по волосам,солнце в ладони Твоя... Мои любимые слова выделены коричневатым цветом
Сладкий сон погасил глаз ласковых пламя Тихо губы твои чуть трону губами я А на губах твоих усталый день затих Ты сладко спишь, а я шепчу тебе родная
Спасибо за день, спасибо за ночь Спасибо за сына и за дочь Спасибо за то, что средь боли и зла Наш тесный мирок ты сберегла Ты мне сберегла
Время свито в кольцо и дочь наша верю Также склонит лицо как над колыбелью ты И кто-то в свой черед ей тихо пропоет Ты сладко спишь, а я шепчу тебе родная
Спасибо за день, спасибо за ночь Спасибо за сына и за дочь Спасибо за то, что средь боли и зла Наш тесный мирок ты сберегла
Вы мои кровь и плоть так счастливо спите Если видит господь пусть будет защитой вам И больше может быть мне не о чем молить Ты сладко спишь, а я шепчу тебе родная
Спасибо за день, спасибо за ночь Спасибо за сына и за дочь Спасибо за то, что средь боли и зла Наш тесный мирок ты сберегла
И больше может быть мне не о чем молить Ты сладко спишь, а я шепчу тебе родная
Спасибо за день, спасибо за ночь Спасибо за сына и за дочь Спасибо за то, что средь боли и зла Наш тесный мирок ты сберегла Ты мне сберегла.
You're so hypnotizing Could you be the devil? Could you be an angel? Your touch magnetizing Feels like I am floating, leaves my body glowing
They say "be afraid" You're not like the others, futuristic lover Different DNA They don't understand you
You're from a whole another world A different dimension You open my eyes And I'm ready to go, lead me into the light
Kiss me, k-k-kiss me Infect me with your loving, fill me with your poison Take me, t-t-take me Wanna be your victim, ready for abduction Boy, you're an alien, your touch, so foreign It’s supernatural, extraterrestrial
Katy Perry - Firework
Do you ever feel like a plastic bag, drifting through the wind Wanting to start again? Do you ever feel, feel so paper thin Like a house of cards, one blow from caving in
Do you ever feel already buried deep? 6 feet under screams, but no one seems to hear a thing Do you know that there's still a chance for you 'Cause there's a spark in you
You just gotta ignite, the light, and let it shine Just own the night like the 4th of July
'Cause baby you're a firework Come on, show 'em what you're worth Make 'em go "oh, oh, oh" As you shoot across the sky-y-y
Baby, you're a firework Come on, let your colors burst Make 'em go "oh, oh, oh" You're gonna leave 'em falling down-own-own
Katy Perry - Wide Awake
I'm wide awake Yeah, I was in the dark I was falling hard With an open heart I'm wide awake How did I read the stars so wrong
I'm wide awake And now it's clear to me That everything you see Ain't always what it seems I'm wide awake Yeah, I was dreaming for so long
I wish I knew then What I know now Wouldn't dive in Wouldn't bow down Gravity hurts You made it so sweet Till I woke up on On the concrete
Falling from cloud nine Crashing from the high I'm letting go tonight (Yeah I'm) Falling from cloud nine
I'm wide awake Not losing any sleep Picked up every piece And landed on my feet I'm wide awake Need nothing to complete myself - nooohooo
Rihanna - Russian Roulette
As my life flashes before my eyes I'm wondering will I ever see another sunrise, So many won't get the chance to say goodbye, But it's too late to think of the value of my life...
Muse - Neutron Star Collision
I was searching you were on a mission Then our hearts combined like a neutron star collision I have nothing left to lose You took your time to choose Then we told each other with no trace of fear that
A tout le monde/To all the world Всему миру, A tout mes amis/To all my friends Всем моим друзьям: Je vous aime/I love you Я люблю вас! Je dois partir/I have-to/must leave Я должен уйти... These are the last words I'll ever speak Это мои последние слова, And they'll set me free И они освободят меня...
Well here we are again. It's always such a pleasure. Remember when you tried to kill me twice? Oh how we laughed and laughed. Except I wasn't laughing. Under the circumstances I've been shockingly nice.
You want your freedom? take it. That's what I'm counting on.
I used to want you dead but Now I only want you gone.
She was a lot like you. (Maybe not quite as heavy). Now little Caroline is in here too. One day they woke me up - So I could live forever. It's such a shame the same will never happen to you.
You've got your short sad life left. That's what I'm counting on. I'll let you get right to it - Now I only want you gone.
Goodbye my only friend. Oh, did you think I meant you? That would be funny if it weren't so sad. Well you have been replaced. I don't need anyone now. When I delete you maybe I'll stop feeling so bad.
Go make some new disaster. That's what I'm counting on. You're someone else's problem.
Now I only want you gone. Now I only want you gone. Now I only want you gone.
Сообщение отредактировал StellarDistance - Пятница, 13.12.2013, 23:09
Loc Dog - удача нам к лицу .... И все же мир перевернул мой взгляд на вещи Так незаметно, вместе с Вами - я тоже подрос Раньше пророчили небо в стальную клеточку И где нибудь словить передоз А я был просто ребенком Диким и ведомым не знавшим оков За мною была стая таких же щенков Пока ты с кем-то испытала первую прелюдию Мы в дверь ломились и кричали - Что, "мы тоже люди" Теперь у Нас ажур, и больше подъема Но я пешком выхожу, с того же района Мимо летит шальная дама, на Порше Что вряд ли узнает цену улыбки любимой дочери Я был внизу и наверху, без гонева Все одинаково везде испорчены Разочаровывался в лучших шоу А вместо ног носило - вот это творчество Там, где выставляют свою жизнь роскошно Знаешь, они бы Свою маму продали И мне от этого было, и будет тошно Ведь я пришел оттуда, где безпородные Дворовый, лишь знающий суть потери Но мы с тобою встанем, и снова поверим Ведь столько раз ломалось все неожиданно А мы уже привыкли знать, что мы все же живы, и...
Поднимаем ладони к небу У нас здесь еще столько дел Я побывать хочу там - где я не был Каждый день бросаю вызов своей судьбе Улыбаюсь своей же смерти Догоняю свою мечту Все будут счастливы однажды, поверте Ведь удача нам всем к лицу
Нам был не кайф этот важен, брат! Как ты сгинул куда-то среди многоэтажек Заколол до смерти, себя в умат Опечалил свою старую мать, и попал на краже Так глупо, все начиналось очень даже весело С чего решил что мы достойны меньшего? Проиграл стране, где у власти бес И система нас гнабит, а мы все несем ей денежки Давай с тобой уедем отсюда, прошу! Или я начну тоже стрелять, и теракт совершу Взорву их пробки, офисы - где им скучно И мысли не - как любить? а что бы сегодня скушать? Мне душно, в маршрутке сотни зарубежных говоров Я никого не понимаю, но им это побоку Они ведут себя - будто бы они дома Выхожу, и дальше мыслями - поветру, просто иду....
I will disappear I told you once and I'll say it again I want my message read clear I'll show you the way, the way I'm going
So I run, and hide and tear myself up Start again with a brand new name And eyes that see into infinity
Louna-сожженная заживо
Однажды я уйду Иcчезнув без следа Как черное пятно И не найдет никто Нигде и никогда Меня...
Без веры, без любви Без права выбирать Посмевшая забыть Что чем труднее жить Тем легче умирать
Мне имя холокост Им имя легион Они так любят смерть Им так нравится смотреть На небо и огонь...
На огонь... Я и огонь Агония
Встань на заре, ты видишь, как новою кровью алеет Восток? Сколько еще им нужно пролить этой крови и ради чего? В каждом окне и в каждом движении глаз они видят порок Но нет ничего, что может быть хуже, чем вера, сожженная заживо
Посмотри в их глаза, почувствуй, как собственный разум летит под откос Видишь, как их с рождения учат смотреть сквозь кривое стекло? Сводит с ума проросший корнями внутри первобытный психоз... Только скажи, ведь если все это - их вера, то что тогда зло?
И кто даст ответ, когда же откроет глаза их всевидящий бог? Сколько же их, что ищут спасенье души за бессмыслицей слов? Сто тысяч лет бредет по Земле как в бреду человеческий род Тонет во лжи и молит прощенья в огне ритуальных костров...
Я и огонь Агония...
Мы готовы менять всё, что угодно, только чтобы ничего не менять. Делать всё, что угодно, только чтобы ничего не делать. И прилагать какие угодно усилия, чтобы не прилагать никаких усилий.
Ай, то не пыль по лесной дороге стелется. Ай, не ходи да беды не трогай, девица. Колдовства не буди, Отвернись, не гляди – Змей со змеицей женятся.
Лиха не ведала, глаз от беды не прятала. Быть тебе, девица, нашей – сама виноватая! Над поляною хмарь – Там змеиный ждет царь, За него ты просватана.
Удержи меня, На шелкову постель уложи меня. Ты ласкай меня, За водой одну не пускай меня…
Зелье змеиное отыскать не сумею я, Золото глаз на тебя поднять не посмею я. Чешуею загар – Мне в осеннюю гарь Уходить вслед за змеями.
Пылью под пологом голос мне полоза слышится… Полные голода очи-золото в пол-лица… Он зовет меня вниз: «Родная, спустись, Обниму в тридцать три кольца!»
Удержи меня, На шелкову постель уложи меня. Ты ласкай меня, За водой одну не пускай меня…
Her face is a map of the world Is a map of the world You can see she's a beautiful girl She's a beautiful girl And everything around her is a silver pool of light The people who surround her feel the benefit of it It makes you calm She holds you captivated in her palm
Suddenly I see This is what I wanna be Suddenly I see Why the hell it means so much to me
I feel like walking the world Like walking the world You can hear she's a beautiful girl She's a beautiful girl She fills up every corner like she's born in black and white Makes you feel warmer when you're trying to remember What you heard She likes to leave you hanging on a wire
Suddenly I see
And she's taller than most And she's looking at me I can see her eyes looking from a page in a magazine Oh she makes me feel like I could be a tower A big strong tower She got the power to be The power to give The power to see
...А за горами, за морями, далеко, Где люди не видят, а боги не верят. Там тот последний в моем племени легко Расправит крылья - железные перья, И чешуёю нарисованный узор Разгонит ненастье воплощением страсти, Взмывая в облака судьбе наперекор, Безмерно опасен, безумно прекрасен. И это лучшее на свете колдовство, Ликует солнце на лезвии гребня, И это все, и больше нету ничего - Есть только небо, вечное небо...
Lost, lost in the mist and the trees I will go where the wind never blows All alone in this dark maze of trees I will go where the sun never glows Ache, take my spirit away Where I go, no one will know...
Tears for fears - Mad world
All around me are familiar faces Worn out places, worn out faces Bright and early for the daily races Going no where, going no where Their tears are filling up their glasses No expression, no expression Hide my head I wanna drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow
And I find it kind of funny I find it kind of sad The dreams in which I’m dying Are the best I’ve ever had I find it hard to tell you I find it hard to take When people run in circles its a very very Mad world, mad world
Children waiting for the day They feel good Happy birthday, happy birthday And I feel the way that every child should Sit and listen, sit and listen Went to school and I was very nervous No one knew me, no one knew me Hello teacher tell me what’s my lesson Look right through me, look right through me
And I find it kind of funny I find it kind of sad The dreams in which I’m dying Are the best I’ve ever had I find it hard to tell you I find it hard to take When people run in circles its a very very Mad world, mad world Enlarging your world Mad world